Into the Grey - Logo

Et unikt rum til dig

Sparring

"Det vigtigste var nok, at der er nogle forklaringer på, hvorfor vores arbejde med at planlægge ikke altid ender, som vi forstiller os. Jeg fik fornyet energi og mange greb, der skal med hjem og prøves af i den virkelige verden."
Ansigtet af en mand med skæg
Martin Kock-Mogensen
QA-leder, Region Sjælland

Det kræver noget som leder at kunne finde fodfæste midt i uvisheden og de konstante forandringer. Ofte kan man som leder stå med følelsen af at være alene.

Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at etablere et trygt rum for vores 1:1 ledersparringer. Et rum – og en relation – hvor svære ting bliver mulige at dele og reflektere over i fællesskab. Ting som ellers ikke ville blive delt med andre.

Vi hjælper med at stille skarpt på dit lederskab. Undersøge vigtige situationer og begivenheder for i fællesskab at reflektere over dem og trække afgørende viden og læring ud af dem: Hvad er det jeg gør? Hvorfor gør jeg det? Og hvad er mine alternativer? Vi understøtter dig ligeledes i at udvikle alternativer til den ofte ensidige jagt på kontrol og forudsigelighed, når du er konfronteret med komplekse problemstillinger.

Nedenstående er eksempler på, hvad du kan tage med dig fra din sparring med INTO THE GREY:

  • Udvidelse af dit handlerum som leder
  • Etablering af en mere tryg base at handle ud fra
  • Udvikling af din praktiske dømmekraft – evnen til intuitivt at fornemme mere af hvad der er i spil, og intuitivt vide, hvad der er vigtigst ved en situation
  • Styrkelse af din psykologiske fleksibilitet og uforudsete parathed – evnen til mere smidigt at kunne navigere i forandringer og uvished
  • Udvikling af en større rummelighed i forhold til de ting i livet, og i lederskabet, som ikke kan kontrolleres

 

Cases

Klik på logoerne og læs mere om, hvordan vi har givet sparring til ledere og ledergrupper. Med fokus på den enkelte og gruppens evne til at navigere i konstante forandringer og uvished/uforudsigelighed.

Kontakt os direkte

Brug vores formular